torstai 17. marraskuuta 2011

Joulukortteja

Isänpäiväksi tein suunnittelemani kortit hopeasprayn ja kuivattujen lehtien kanssa. En vain muistanut ottaa niistä kuvaa, joten laitan sellaisen sitten vähän myöhemmin tänne.

Olen nyt askarrellut omia malleja joulukorteista. Niiden pohjana käytin aikaisemmin postaamiani kuvia joulukorteista. Kävin ostamassa Askartelupuoti Piasta (mistäs muualtakaan!) uusia leimasimia, kartonkia ja kuviopaperia. Tuohon leimasinsettiin päädyin ainoastaan linturivin takia. Toki perhonen, puu ja tekstit "THINKING of you" ja "enjoy life." ovat myös kauniita. Alimmaisista puskista en niin pidä, varsinkaan oikeanpuoleisesta. Jos jollakulla on ideoita kuinka niitä voisi hyödyntää, otan ne mielelläni vastaan!

Tässä kaikki kolme mallia tekemistäni korteista:

Vasemmalla olevat joulukuuset ovat kuten aikaisemmin laittamassani mallissa, eli lähes puolet joulukuusesta tulee päällimmäisen sivun yli. Sisäsivulle liimasin paperinauhaa, jossa itsessään on liimapinta. Kätevää!

Keskellä oleviin vihreisiin kortteihin leimasin linturivistön ja kirjoitin alle "no, onkos tullut kesä nyt talven keskelle?". Leimasin linnut reunassa olevan kuviopaperin päälle, joka oli pieni virhe. Ei olisi haitannut, vaikka puolet kukasta olisi jäänyt reunuksen alle, mutta nyt reunuksen päällä oleva kuvio näyttää hieman hölmöltä.

Oikean reunan lahjapino-kortti olikin yllättävän vaikea tehdä. Ei leikkaus vieläkään täydellinen ole, joten täytyy harjoitella lisää. Piirsin kultakynällä "nauhan" lahjapakettien reunoille. Alareunaan laitoin vielä tarran, jossa siinäkin on useita lahjapaketteja.

Kaikki kortit vaativat aikamoista askartelua, joten näitä ei ihan liukuhihnatyönä sukulaisille lähetetä. Kun askartelun on aloittanut hyvissä ajoin, taidan kuitenkin ehtiä tekemään kaikille kortit käsin. Se tarkoittaa lisää joululauluja ja paaaaljon lisää glögiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti